Eetcafé & Zaal

Naast het regulier bezoeken van het café voor een hapje of een drankje biedt Grand eetcafé De Klap diverse mogelijkheden om een verjaardag, trouwerij, reünie, familiedag, vergadering of ander evenement te organiseren.

Hiervoor kan men zowel over de zaal als over het café beschikken. In overleg wordt gekeken naar de aard van het feest en de grootte van de groep en wordt bepaald waar het evenement het beste gehouden kan worden.

Zo kan het dus voorkomen dat het café (deze is groter dan de zaal) feestruimte wordt en de zaal alternatief café. Wanneer je in het eetcafé wilt komen eten is reserveren niet nodig, maar bij groepen groter als 6 personen wel gewenst.

Voor onze kleine gasten zijn er vele spelletjes beschikbaar en natuurlijk een mooie placemet om in te kleuren.

 

Buffet idee

Bij veel feesten is het samen eten een belangrijk onderdeel. Om dit voor grotere groepen mogelijk te maken wordt er gebruik gemaakt van een warm en/of koud buffet.( Een buffet kan vanaf 15 personen )

Op aanvraag kunt u een overzicht ontvangen van de buffetten die wij zoal aanbieden, maar in overleg zijn alle gerechten aan te passen en anders te combineren of desgewenst wordt er een geheel nieuw menu samengesteld. Daarnaast zijn er ook een aantal vegetarische gerechten.

 

Vergader- / Cursusruimte

De zaal van de Klap is geschikt om te vergaderen of om als cursusruimte te gebruiken. De ruimte is voorzien van tl verlichting, is goed geventileerd en beschikt over een eigen ingang en toiletvoorziening. Zaalhuur is in overleg.

Voor een eventuele presentatie kan er gebruik gemaakt worden van een flipover en projectie t.v.
Wanneer er groepjes met elkaar moeten overleggen, kan ook gebruik worden gemaakt van de ruimte in het café.

Drinken en maaltijden kunnen volledig verzorgd worden.

 

Oud Hollandse spelen

Bij Grand eetcafé de Klap is er naast het hebben van een gezellige avond met bijvoorbeeld een warm buffet, ook mogelijk om gebruik te maken van Oud Hollandse Spellen. Zelf hebben we 3 spellen mocht u meer willen
hebben wij altijd de mogelijkheid om er spellen bij te huren.

 

Catering

Druk aan het werk of even lekker lui? Maar je wilt toch een goede maaltijd? Dat kan. Bijna alle gerechten van de menukaart zijn ook af te halen en desgewenst worden ze bezorgd.

Thuis met een grote groep lekker eten? Alle buffetten zoals hiervoor genoemd bij het buffet idee, zijn thuis te bezorgen. Uiteraard is het noodzakelijk hiervoor op tijd te reserveren.