Activiteiten

 

Biljarten

Iedere donderdagavond speelt Biljartclub “De Klap” zijn competitie in het café. Een club waar het maken van veel carambole’s net zo belangrijk is als veel lachen en gezelligheid, zoals ook de andere gasten dat vinden.

Iedere donderdagavond beginnen de biljarters om 19.30 uur met hun competitie, maar naar mate de avond vordert en er meer gasten komen, wordt iedereen drukker, minder serieus en is het tijd voor de grappen en commentaar, want ook hier staan de beste stuurlui aan wal.

Volop gezelligheid met op z’n tijd een hapje en een drankje, met muziek voor jong en oud dat is wat de donderdagavond zo speciaal maakt.

 

Darten

Direkt na de opening van Grand eetcafé De Klap werd er al veel gedart. Zo ontstond dan ook al gauw een dartclub met de ambitie ook in de regionale competitie mee te doen (2004 tot 2009). Sinds september 2016 spelen we weer competitie bij de DOGD ondertussen spelen we 3e divisie ingedeeld bij 3A. Om ons te volgen en te kijken hoe we ervoor staan kun je op de volgende link klikken
Zin om eens te komen kijken of wellicht ambitie om ook te darten? Kom dan langs, bijna iedere donderdagdagavond vanaf 20.00 uur wordt er gedart.

 

Bridgen

Iedere dinsdagmiddag is er bridgen.
Opgave of informatie hierover kan men inwinnen bij Janny Jensema telefoonnummer:050-3642486

De aanvang is beide dagen 13.45 uur. Iedereen is welkom om een keer te komen kijken.